Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

KrF og Frp vil stanse bistand til palestinske områder. Sverige innfører midlertidig stans

Kristelig Folkeparti og Fremskrittspartiet ber regjeringen gjøre som Sverige, stanse bistand til palestinske områder.

Tidlige bistands- og utviklingsminister Dag Inge Ulstein (Krf) mener palestinske selvstyremyndigheter må nektes penger fram til de fordømmer. Om verdenssamfunnet stanser sin støtte til de palestinske områdene vil det kun resultere i en forvirring, sier utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap), ifølge NTB. – Regjeringen må fryse den delen av bistanden som går til kapasitetsbygging for palestinske selvstyremyndigheter fram til de fordømmer de forferdelige terrorhandlingene begått av Hamas, sier Ulstein til Vårt Land. Han tar imidlertid til orde for at den humanitære støtten skal skjermes og understreker at krigen […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT