Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Polsk professor: – Valgkampen drukner i desinformasjon

Før valget i Polen prøver regjeringspartiet PiS tilsynelatende å skremme velgerne med bilder av migranter.

(NTB-AFP-Reuters) Valget er søndag, og samtidig holdes en folkeavstemning der et av spørsmålene handler om innvandring. Regjeringspartiet Lov og rettferdighet (PiS) bruker sterke virkemidler for å overbevise velgerne om å stemme «nei» til flere migranter fra Midtøsten og Afrika. Et bilde av migranter trengt sammen på en gummibåt til havs brukes i flere av PiS’ valgkampvideoer. Bildet klippes sammen med opptak av vold mot kvinner og gatekamper, ifølge nyhetsbyrået AFP. – Målet er å vekke sterke følelser, sier sosiale medier-analytiker Anna Mierzynska. – Invasjon! De […]

Denne artikkelen er gratis å lese

Logg inn eller registrer konto med Vipps

Det koster deg ingenting å registrere deg, men vil sende deg vårt nyhetsbrev 2-3 ganger per uke. Om du angrer så er det lett å melde deg av nyhetsbrevet, og konto sletter du via Min side.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT