Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

IEA: Verdens behov for olje, gass og kull når toppen i 2030

IEA og Opec ikke enige. World Energy Outlook forteller også at antallet mennesker som har tilgang til energi øker igjen.

(Transit Magasin / Naturpress / NTB-Reuters) Verdens etterspørsel etter fossilt drivstoff når toppen i 2030 etter hvert som det blir flere elektriske biler og Kinas vekst reduseres, mener IEA. Det er bare litt over 6 år fram i tid. IEAs World Energy Outlook ble presentert i dag.  World Energy Outlook fra Det internasjonale energibyrået (IEA) belyser årlig de globale energiutfordringene i forkant av FNs klimakonferanse, COP28, som i år finner sted i Dubai.  IEA og OPEC ikke på linje Rapporten til Det internasjonale energibyrået (IEA) er […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT