Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Voldtekt av kvinner på flukt i Kongo: – Jeg ville skrike

Hundretusenvis av kvinner og jenter er fordrevet det siste året i østlige Kongo mens det pågår strider mellom over 130 væpnede grupper.

(NTB-AP) En 42 år gammel kvinne forteller til nyhetsbyrået AP hvordan en mann med hette tok seg inn i teltet hennes og voldtok henne. Barna hennes var ute på leting etter mat da voldtekten skjedde i vår. – Jeg ville skrike, men han holdt for munnen min og truet med å drepe meg, sier firebarnsmoren, som AP ikke har navngitt. Hun forteller at hun ble forlatt av ektemannen sin etter at en MC-ulykke gjorde henne bevegelseshemmet for flere år siden. Nå lever hun i frykt […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT