Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Klimakrisen – en eksistensiell trussel mot livet på jorda, sier forskere

En gruppe ledende klimaforskere er sjokkert over villskapen i ekstremværene i 2023 og kommer med en ny advarsel.

(NTB-AFP) Forskerne – blant dem Johan Rockström, direktør for Potsdam-instituttet i Tyskland – slår alarm i en ny rapport en måneds tid før klimatoppmøtet i De forente arabiske emirater (COP 28). Rapporten starter med en skremmende konklusjon: – Livet på planeten jorda er under beleiring. Vi befinner oss nå på et sted med upløyd mark. – Ukjent farvann Klimaforskerne skriver at vi ser konsekvensene av klimaendringene på kloss hold. Tidligere vær- og varmerekorder er slått med «enorme marginer». – Vi er på vei inn i et […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT