Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Krever svar fra Norges Bank om miljøkatastrofe i Nigerdeltaet

Nigeriansk miljøorganisasjon besøker Oslo, med krav til Oljefondet og fondets etikkråd. 

Denne uka er Africa Network for Environment and Economic Justice (ANEEJ) i Oslo for å snakke om følgene av miljøødeleggelsene – og det norske oljefondets ansvar. — Vi er her for å løfte fram stemmene til ofrene for Shell. Vi vet godt at NBIM er medskyldig i denne urettferdigheten i Nigerdeltaet. For 10 år siden forsikret de oss. Men etter 10 år kan vi se at det som har kommet ut av prosessen er fiasko. Disse sterke ordene kom fra David Ugolor, leder for ANEEJ, […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT