Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Equinor trenger ingen talerstol på FNs klimatoppmøte. Regjeringen inviterer oljenæringen med i delegasjonen

KOMMENTAR: Olje- og gass vil få rekordrepresentasjon under FNs klimatoppmøte i Dubai. For første gang sender også den norske regjeringen næringslivsaktører til FNs klimatoppmøtet, inkludert oljegiganten Equinor.

Dette er et innlegg som gir uttrykk for skribentens holdninger og meninger. Delta i debatten? Send innlegg til debatt@transitmedia.no. Equinor, Aker, Hydro og Yara er blant selskapene som Regjeringen inviterer med til FNs klimatoppmøte i Dubai. Selskapene skal delta i den norske paviljongen. Det er Innovasjon Norge som har fått i oppdrag av regjeringen å organisere «en spisset næringslivsdelegasjon», melder E24 denne uka. Formålet skal være å «fremme og synliggjøre norske grønne løsninger inkl. lavutslippsløsninger». Den norske regjeringen har betalt millioner for denne paviljongen, som […]

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese. Logg inn med Vipps

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT