Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Equinor trenger ingen talerstol på FNs klimatoppmøte. Regjeringen inviterer oljenæringen med i delegasjonen

KOMMENTAR: Olje- og gass vil få rekordrepresentasjon under FNs klimatoppmøte i Dubai. For første gang sender også den norske regjeringen næringslivsaktører til FNs klimatoppmøtet, inkludert oljegiganten Equinor.

Dette er et innlegg som gir uttrykk for skribentens holdninger og meninger. Delta i debatten? Send innlegg til debatt@transitmedia.no. Equinor, Aker, Hydro og Yara er blant selskapene som Regjeringen inviterer med til FNs klimatoppmøte i Dubai. Selskapene skal delta i den norske paviljongen. Det er Innovasjon Norge som har fått i oppdrag av regjeringen å organisere «en spisset næringslivsdelegasjon», melder E24 denne uka. Formålet skal være å «fremme og synliggjøre norske grønne løsninger inkl. lavutslippsløsninger». Den norske regjeringen har betalt millioner for denne paviljongen, som […]

Denne artikkelen er gratis å lese

Logg inn eller registrer konto med Vipps

Det koster deg ingenting å registrere deg, men vil sende deg vårt nyhetsbrev 2-3 ganger per uke. Om du angrer så er det lett å melde deg av nyhetsbrevet, og konto sletter du via Min side.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT