Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Viktor Orbán har fått det som han vil med økonomien. Nå vil han kontrollere sinnet til borgerne

(BUDAPEST / TRANSIT MAGASIN) Ungarske myndigheter har allerede overtatt eller gjort det svært vanskelig for uavhengige medier. Innen utgangen av 2023 har Orbán-regjeringen også til hensikt å innføre en "lov om beskyttelse av suverenitet." På den måten håper de å få full kontroll over det intellektuelle livet i landet, skriver Andras Földes fra den uavhengige nettavisen Telex.hu.

— «Jeg vil heller jobbe på et supermarked. Jeg tjener mer der enn som journalist!»  — «Men du vet at du ikke har lyst til å jobbe der. Du hadde ikke trivdes med å sitte i kassa, du vil mye heller jobbe her!»  Denne samtalen, som fant sted i redaksjonen til en av de få gjenværende uavhengige avisene i Ungarn, er et tegn i tiden. Den overarbeidede og underbetalte journalisten bad om høyere lønn, men fikk nei fra redaktøren, sammen med denne kyniske, om enn […]

Denne artikkelen er gratis å lese

Logg inn eller registrer konto med Vipps

Det koster deg ingenting å registrere deg, men vil sende deg vårt nyhetsbrev 2-3 ganger per uke. Om du angrer så er det lett å melde deg av nyhetsbrevet, og konto sletter du via Min side.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT