Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Notat avslører UAEs taktikk overfor Norge før FNs klimatoppmøte: – Støre anklages for å være hyklersk

Emiratene har planlagt å bruke FNs klimatoppmøte til å gjøre olje- og gassavtaler, sier lekkede dokumenter. Norge er på listen over land hvor UAE har forberedt punkter om havvind-samarbeid. Transit Magasin offentliggjør her dokumentet.

De forente arabiske emirater (UAE) har planlagt å bruke sin rolle som vert for FNs klimasamtaler som en mulighet til å inngå nye olje- og gassavtaler, og også avtaler om fornybar energiproduksjon. Det avslører nå Centre for Climate Reporting (CCR) og den britiske kringkasteren BBC. Nylig lekkede dokumenter avslører at UAE har hatt planer om å diskutere forretningsavtaler om fossilt brensel og fornybar energi.  Dokumentet inneholder over 150 sider med research og briefing, forberedt av COP28-sekretariatet. Dette er møtenotater som COP-president Al Jaber og hans […]

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese. Logg inn med Vipps

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT