Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

60 organisasjoner krever stans i oljeleting

Med all den kunnskapen vi nå har, er alt annet enn full stans i leting etter og utbygging av nye olje- og gassfelt å sette oljenæringen høyere enn vår felles framtid, sier Inga Fritzen Buan i WWF Verdens naturfond.

Truls Gulowsen i Naturvernforbundet mener det ville bli en «game changer» hvis Norge sendte et slikt signal til andre oljeproduserende land. Samme dag som FNs klimatoppmøte starter i Dubai, går 60 organisasjoner sammen om et krav om å stanse oljeleting på norsk sokkel. – Skal vi nå klimamålene er det ikke rom for å lete etter mer olje og gass – noe sted. Derfor vil det ha en enorm betydning om Norge stanser alle nye letelisenser, sier forbundsleder Gulowsen, som er en av initiativtakerne bak […]

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese. Logg inn med Vipps

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT