Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Viktor Orbáns merkelige fiendskap mot Ukraina

(BUDAPEST / TRANSIT MAGASIN) Den ungarske regjeringens forhold til Ukraina er en av de mest foruroligende politiske gåtene i dagens Europa. Man trenger ikke å være en særlig avansert politisk analytiker for å se at Ungarn og statsminister Viktor Orban viser en skremmende mangel på interesse for Ukrainas situasjon i en krigstid.

Denne artikkelen er del av en serie artikler om demokratiets utvikling i Sentral- og Øst-Europa. Prosjektet er støttet av Fritt Ord, og artiklene publiseres i Transit magasin. Tidligere artikler i denne serien: Moldova er på stø kurs mot EU (Øyvind Strømmen) Viktor Orbán har fått det som han vil med økonomien. Nå vil han kontrollere sinnet til borgerne (Andras Földes) Georgia: Mislykket forsøk på å avsette presidenten (Rasmus Canbäck) Israel mistenkes for å fortsatt eksportere våpen til Aserbajdsjan (Rasmus Canbäck) Sebastian Coe smisker med Orban […]

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese. Logg inn med Vipps

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT