Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Viktor Orbáns merkelige fiendskap mot Ukraina

(BUDAPEST / TRANSIT MAGASIN) Den ungarske regjeringens forhold til Ukraina er en av de mest foruroligende politiske gåtene i dagens Europa. Man trenger ikke å være en særlig avansert politisk analytiker for å se at Ungarn og statsminister Viktor Orban viser en skremmende mangel på interesse for Ukrainas situasjon i en krigstid.

Denne artikkelen er del av en serie artikler om demokratiets utvikling i Sentral- og Øst-Europa. Prosjektet er støttet av Fritt Ord, og artiklene publiseres i Transit magasin. Tidligere artikler i denne serien: Moldova er på stø kurs mot EU (Øyvind Strømmen) Viktor Orbán har fått det som han vil med økonomien. Nå vil han kontrollere sinnet til borgerne (Andras Földes) Georgia: Mislykket forsøk på å avsette presidenten (Rasmus Canbäck) Israel mistenkes for å fortsatt eksportere våpen til Aserbajdsjan (Rasmus Canbäck) Sebastian Coe smisker med Orban […]

Denne artikkelen er gratis å lese

Logg inn eller registrer konto med Vipps

Det koster deg ingenting å registrere deg, men vil sende deg vårt nyhetsbrev 2-3 ganger per uke. Om du angrer så er det lett å melde deg av nyhetsbrevet, og konto sletter du via Min side.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT