Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

HRW: Israel bruker sult som våpen i Gaza

Israels regjering bruker utsulting av sivile som våpen på Gazastripen, og det er en krigsforbrytelse, slår Human Rights Watch (HRW) fast. (Utvidet artikkel)

Menneskerettsorganisasjonen viser blant annet til uttalelser fra israelske ledere, som har sagt at målet er å frata sivilbefolkningen i Gaza mat, vann og drivstoff. Slike uttalelser har både forsvarsminister Yoav Gallant, sikkerhetsminister Itamar Ben-Gvir, energiminister Israel Katz og finansminister Betzalel Smotrich gitt offentlig. – Vi kommer til å beleire Gaza fullstendig. Ingen strøm, ikke noe mat, vann eller drivstoff. Alt skal det stenges for. Vi kjemper mot menneskelige dyr, og vi må handle deretter, sa Gallant. Tilsvarende uttalelser har kommet fra høytstående tjenestemenn, blant dem nestlederen […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Halv pris på årsabonnement i juli: Klikk på banner og benytt rabattkode SOMMER24:
Halv pris på årsabonnement

Eller velg ordinært Månedsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT