Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Klimademonstrantene er ikke de kriminelle»: Sak mot Greta Thunberg ble avvist

– Den faktiske forbrytelsen begås av de industriene og selskapene vi agerer mot, sa Greta Thunberg, en av fem aktivister som ble siktet etter å ha protestert på et toppmøte for fossilindustrien i London.

En britisk dommer droppet fredag saken mot den svenske klimaforkjemperen Greta Thunberg og fire andre aktivister. De fem var anklaget for ikke å ha fulgt politiets ordre under en demonstrasjon mot en anti-protestlov i fjor, på et toppmøte for fossilindustrien i den britiske hovedstaden. Thunberg, sammen med Peter Barker og Jeff Rice fra Greenpeace, og Fossil Free Londons Christofer Kebbon og Joshua James Unwin, var blant over to dusin personer som ble arrestert under protester mot Energy Intelligence Forum i oktober. De fem ble siktet for å «unnlate å overholde et pålegg i henhold til paragraf 14 i loven […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Halv pris på årsabonnement i juli: Klikk på banner og benytt rabattkode SOMMER24:
Halv pris på årsabonnement

Eller velg ordinært Månedsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT