Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Forfatter og miljøforkjemper Naomi Klein kommer til Norge

Naomi Klein har kombinert forfatterskapet med aktivisme.

Naomi Klein er canadisk og har nylig kommet med boka «Doppelganger: A Trip Into the Mirror World». Den handler om det såkalte «konspirasjonshøyre», og måten disse grupperingene vokser rundt om i verden.Det er Klassekampen som har invitert henne, og hun holder foredrag i Oslo 14. mai. Klein selv har tilhold på venstresiden i politikken, og er kjent som journalist, filmmaker, forfatter, sosialaktivist og feminist. I dag jobber hun ved University of British Columbia, der hun er professor i klimarettferdighet, og har en lederrolle ved universitetets […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT