Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Klimaendringer: 200 millioner mennesker i Afrika risikerer ekstrem hungersnød om 25 år

Hvis den nåværende trenden i global temperaturstigning vedvarer, vil Afrika rammes hardt, viser forskning. Senter for global utvikling (CGD) har nylig lansert en rapport som viser at hvis den globale temperaturstigningen ikke holdes under 2 grader, vil flere afrikanske land lide store tap. – Klimaendringer vil redusere landbruksproduksjonen, og knappheten på matvarer vil øke prisene, sier hovedforfatter bak studien, Philip Kofi Adom i en artikkel på Conversation. Adom er professor ved universitetet Witwatersrand i Johannesburg, Sør-Afrika. Ikke lenge til Avlingene i verdensdelen Afrika vil i gjennomsnitt gå ned med 2,9 % […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT