Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

«Bør være en global vekker»: For fjerde gang oppstår massiv bleking av korallrev

Massivt: Det er dokumentert korallbleking i alle store havbassenger både på den nordlige og sørlige halvkule.

«Med den fjerde globale korallrevblekingen har vi fått en presserende oppfordring om å gjøre to ting: Redusere klimagassutslippene og jobbe sammen for å prioritere motstandsdyktige korallrev slik at de klarer seg.» Forskere uttalte mandag at verdens korallrev opplever en fjerde global bleking. Dette skjer fordi den fossildrevne klimakrisen presser havtemperaturene til rekordhøye nivåer, og setter de kritiske undervannsøkosystemene i fare. Systemer som opprettholder tusenvis av arter. National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) og International Coral Reef Initiative (ICRI) – et organ underlagt NOAA – melder at de […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT