Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Tiltalt for bedrageri mot Utenriksdepartementet — stilte opp som korrupsjonsekspert for Europarådet

Den 13. mars ble han tiltalt for grovt bedrageri mot Utenriksdepartementet og Klima- og miljødepartementet. En uke tidligere stilte han opp som korrupsjonsekspert for Europarådet mens han var under etterforskning for korrupsjon. — Var ikke klar over påstandene om bedrageri, sier Europarådets talsperson til Transit Magasin.

— Vi var ikke klar over disse påstandene da han ble invitert til arrangementet, sier Europarådets talsperson til Transit Magasin. Den 13. mars i år tok Økokrim ut tiltale mot to personer for grovt bedrageri mot Utenriksdepartementet og Klima- og miljødepartementet. Seks dager tidligere deltok en av de tiltalte på konferanse om økonomisk kriminalitet, som ekspert på korrupsjon. Det var i Tirana i Albania at Europarådet arrangerte konferansen “Corruption and money laundering risks associated with the environmental crime” over to dager, 7. og 8. mars […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT