Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Det palestinske fotballforbundet med liste over drepte spillere og trenere på Gaza – den yngste er fire år

(Idrettspolitikk.no) Det palestinske fotballforbundet (PFA) har offentliggjort at tre barn fra Al-Wahda Sports Academy ble drept under et raid i Deir al-Balah, midt på Gazastripen. Listen til forbundet blir bare lenger og lenger, og mørketallene er store.

(Idrettspolitikk.no) «Vi kunngjør martyrdøden til spillerne Sami Bilal Abu Issa og Muhammad Bilal Abu Issa», skriver Det palestinske fotballforbundet (PFA) på sin Facebook-side. Mandag 15. april kunngjorde de at tre barn fra Al-Wahda Sports Academy ble drept under et raid i Deir al-Balah. Og de følger opp med Adam Ramez Nabhan som ble drept i et annet bomberaid. «Våre hjerter er knust over deres tap», skrev de om dødsfallene. Det er Sports Politika som opplyser om dette. Den yngste fire år De tre barna – hvorav den […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT