Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Utviklingsfondets nye generalsekretær: – Agendaen for matsikkerhet blir stadig mer framtredende internasjonalt

Ulf Flink har inntatt rollen som generalsekretær i Utviklingsfondet.

— Jeg ser fram til å ha rollen som generalsekretær for Utviklingsfondet i en tid hvor agendaen for matsikkerhet og fokus på småbønders levekår blir stadig mer framtredende innen internasjonalt utviklingssamarbeid, sier Ulf Flink, Utviklingsfondets nye generalsekretær.

Flink har omfattende erfaring innen internasjonalt arbeid. Flink har to mastergrader i politikk og internasjonale relasjoner fra Universitetet i Edinburgh. Han har 18 års erfaring fra internasjonalt humanitært, utvikling og fredsarbeid, hovedsakelig med FN, i konflikt- og post-konfliktland i Asia, Afrika og Midtøsten.

De siste årene har han vært Utviklingsfondets landdirektør for Etiopia og Somalia.

— Som landdirektør for Utviklingsfondet i Etiopia og Somalia de siste 4 årene, har jeg hatt gleden av å bidra konkret i arbeidet med å forbedre matproduksjon og inntektsgenerering for sårbare småbønder og lokalsamfunn i kontekster som i økende grad påvirkes av pågående klimaendringer, sier Flink.

(Denne artikkelen baserer seg på en pressemelding fra Utviklingsfondet.)

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT