Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Kinesisk journalist utvist fra Sverige – intervjuet Erik Solheim

I april ble en kinesisk journalist arrestert i Sverige og utvist av sikkerhetspolitiet Säpo, som mente hun utgjorde "en alvorlig trussel mot rikets sikkerhet". Nettstedet hun drev fra Sverige var støttet av kinesiske statsmedier og heter Green Post. Her var Erik Solheim på trykk flere ganger.

I april ble det kjent at en kinesisk journalist hadde blitt arrestert i Sverige, og utvist fra landet. Ifølge Säpo hadde journalisten drevet virksomhet som truet landets sikkerhet. NRK har tidligere rapportert at journalisten har intervjuet en kjent norsk politiker. Transit Magasin kan nå avsløre navnet på den norske politikeren og den utviste journalisten.

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT