Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Analyse: Agentloven er Russlands fremste våpen i informasjonskrigen

(BLANKSPOT) Syv regjeringer har enten innført eller er i ferd med å innføre den kontroversielle agentloven denne våren. Rasmus Canbäck fra Blankspot analyserer rollen agentloven spiller i den russiske informasjonskrigen.

«Nei til den russiske loven», roper demonstrantene foran det georgiske parlamentet. En foredragsholder har nettopp retorisk spurt de titusenvis av lytterne hvorfor de er der. Musikken begynner å blafre for å heve støynivået ytterligere, og det er like mange EU-flagg som georgiske. «Demonstrasjonene i Georgia, hvor hundretusener går ut i gatene, er kanskje det tydeligste eksemplet på folkelig motstand mot dannelsen av et nytt jernteppe.» skriver Rasmus Canbäck.

Denne artikkelen er gratis å lese

Logg inn eller registrer konto med Vipps

Det koster deg ingenting å registrere deg, men vil sende deg vårt nyhetsbrev 2-3 ganger per uke. Om du angrer så er det lett å melde deg av nyhetsbrevet, og konto sletter du via Min side.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT