Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Kinesiske studenter overvåkes i Norge

Kinesiske studenter i Europa og USA blir utsatt for overvåking og trakassering. Dette skjer også i Norge. Hongkongkomiteen anbefaler å kalle inn kinesiske studenter i Norge til én-til-én-samtaler for å gi dem råd om hvordan håndtere eventuelle trusler eller trakassering.

Kinesiske studenter ved universiteter i Vest-Europa og Nord-Amerika blir utsatt for overvåking og trakassering. Dette skjer også i Norge, noe som bekreftes av norske universiteter, overfor nettavisen Khrono. Studenter fra Kina og Hongkong, som studerer i utlandet, lever i frykt for trusler, trakassering og overvåking. Kinesiske myndigheter forsøker å forhindre at de engasjerer seg i «sensitive» eller politiske spørsmål. Dette ifølge en ny rapport fra Amnesty International. Amnesty-rapporten – som ble publisert i mai – baserer seg på intervjuer med 32 studenter i Vest-Europa og i Nord-Amerika, […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT