Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Greenpeace okkuperer Equinor-resepsjon: Krever stans i samarbeid med Israel-selskap

Mandag morgen har fem Greenpeace-aktivister okkupert lobbyen i Equinors kontorer på Fornebu.

Equinor samarbeider med Ithaca Energy på oljefeltet Rosebank utenfor Shetlandsøyene. Ithaka Energy er britiskbasert, men israelskeid, og er et datterselskap av det israelske energiselskapet Delek Group. Delek står på FNs liste over selskaper som driver næringsaktivitet i okkuperte områder i Palestina. Både Oljefondet og KLP har ekskludert selskapet, ifølge Greenpeace, som i dag protesterer mot Equinor ved å okkupere resepsjonen deres i hovedbygget på Fornebu. Aktivister har med seg soveposer, telt og proviant.   – Jeg aksjonerer i dag fordi jeg vil vise Equinor-ansatte grusomhetene […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Halv pris på årsabonnement i juli: Klikk på banner og benytt rabattkode SOMMER24:
Halv pris på årsabonnement

Eller velg ordinært Månedsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT