Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

KLP utelukker bulldoser-selskap for mulig brudd på folkeretten i Gaza og på Vestbredden

Caterpillar-bulldosere importeres til Israel og bygges om: Våpen monteres på og førerhytten får panser. Bulldoserne er ment til brukt i okkuperte palestinske områder. Nå utelukker KLP det amerikanske selskapet av fare for å bidra til brudd på menneskerettighetene og folkeretten på Vestbredden og Gaza.

Caterpillar-bulldosere importeres til Israel og bygges om: Våpen monteres på og førerhytten får panser. Bulldoserne er ment til brukt i okkuperte palestinske områder. Nå trekker KLP investeringene ut av det amerikanske selskapet.

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Halv pris på årsabonnement i juli: Klikk på banner og benytt rabattkode SOMMER24:
Halv pris på årsabonnement

Eller velg ordinært Månedsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT