Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Klimainvesteringsfondet inn i Indonesia – verdens tredje største kullprodusent

Det norske Klimainvesteringsfondet investerer 316 millioner kroner i fornybar kraftproduksjon i Indonesia – verdens tredje største kullprodusent.

– Norge og Indonesia har hatt et tett energisamarbeid de siste tretti årene. Klimainvesteringsfondet bidrar til å styrke samarbeidet ytterligere, sier energiminister Terje Aasland (Ap). Lanseringene av investeringene skjer i forbindelse med at Aasland besøker Indonesia og Singapore denne uka. I Indonesia deltar han blant annet på den tiende offisielle energidialogen mellom Norge og Indonesia. Fondet går blant annet inn med 25 millioner amerikanske dollar – rundt 266 millioner norske kroner etter dagens kurs – i selskapet Xurya som leier ut solceller for tak til større bygg. […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Halv pris på årsabonnement i juli: Klikk på banner og benytt rabattkode SOMMER24:
Halv pris på årsabonnement

Eller velg ordinært Månedsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT