Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Oda Bjerkan blir ny direktør i UN Global Compact Norge

Oda Bjerkan er utnevnt til administrerende direktør i UN Global Compact Norge (UNGC).– Jeg er både glad og samtidig ydmyk over å ha fått tilliten til å lede UN Global Compact Norge videre, og ser frem til å lede et virkelig solid, utålmodig og kompetent lag, som jobber knallhardt med å både utfordre og støtte våre medlemsbedrifter. Vi må øke ambisjonene og tempoet for å nå målene vi har satt oss, både der ute og her hjemme, og næringslivet spiller en nøkkelrolle for at vi […]

Denne artikkelen er gratis å lese

Logg inn eller registrer konto med Vipps

Det koster deg ingenting å registrere deg, men vil sende deg vårt nyhetsbrev 2-3 ganger per uke. Om du angrer så er det lett å melde deg av nyhetsbrevet, og konto sletter du via Min side.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT