Sarpsborg slukker lyset

Annonse
Lørdag 28. mars kl 2030 slukker du lyset i en time.

Tusenvis av byer verden over slukker lyset. Lørdag 28. mars mellom klokka 20.30 og 21.30 skal vi opplyses om klimautfordringene gjennom global mørklegging.

Kampanjen kalles Earth Hour, frontes av WWF og støttes av svært mange norske bedrifter og kommuner.

I Lom kommune benytter de anledningen til å skru av lyset og ha en kommunal erotisk aften.

Annonse

Sarpsborg slukker lyset

– Alle med tilgang til en lysbryter har sjansen til å bidra, heter det på sarpsborg.com.

RBK slukker også

– Vi utfordres som både klubb og enkeltmennesker til å slukke mest mulig lys i denne timen. Gjennom denne symbolske handlingen skal vi vise at vi er svært mange som vil ha en kraftfull innsats mot klimaendringer, forklarer Per Winsnes i Rosenborg.

Kirken mørklegges

– Vi anbefaler menighetene å støtte den verdensomfattende klimakampanjen Earth Hour, der lysbryteren brukes for å markere at klodens klima er truet, sier Bispemøtets Olav Skjevesland.

Følg kampanjen

Grønn hverdag og WWF gir deg muligheten til gratis påminnelse på SMS. Du kan registrere deg på Earth Hours nettsider og få nyhetsbrevet, så glemmer du ikke å trykke på bryteren. Du kan også sende SMS med EH til 2242.

Dagbladet velger nærmest selvfølgelig å fokusere på hvilke kjendiser som slukker lyset. Men om det hjelper, så værsågod.

Du kan følge kampanjen live på Twitter ved å følge den norske Earth Hour-brukeren, eller ved å søke på #earthhour her. Eller du kan gjøre som 26 000 andre nordmenn, meld deg inn i kampanjens Facebook-gruppe.

Annonse

2 KOMMENTARER

  1. Kommer hit fra ditt bidrag på den norske FB-gruppen.

    Jeg tror jeg drar en tur til Lom på lørdag 😆

    Det blir tøfft å gjennomføre det; greit at laptoppen har batteri, men jeg må vel slå av ruter’n å?

Comments are closed.