I dag startet rettssaken mot de fem norske aktivistene som stengte arbeiderpartiet.no i april 2011. Alle fem nektet straffeskyld, melder NRK.no i dag. Dette er saken: 5.–10. april 2011 skal de tiltalte ha utført DDoS-angrep mot Arbeiderpartiets nettsted, www.arbeiderpartiet.no. Dette førte til at serveren som driftet siden ble overbelastet og nettsiden kunne nås av publikum. Angrepet skjedde etter at Datalagringsdirektivet ble vedtatt av Stortinget. Hackergruppen Anonymous hadde på forhånd kommet med trusler om angrep dersom direktivet ble innført i Norge – fordi de mente at datalagringsdirektivet […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

Allerede abonnent? log in

Tips: Abonnement på Transit magasin gir automatisk tilgang til alt innhold på Naturpress.no, uten ekstra kostnad.