Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Aktivister mot datalagringsdirektivet stilles for retten i dag

I dag startet rettssaken mot de fem norske aktivistene som stengte arbeiderpartiet.no i april 2011. Alle fem nektet straffeskyld, melder NRK.no i dag. Dette er saken: 5.–10. april 2011 skal de tiltalte ha utført DDoS-angrep mot Arbeiderpartiets nettsted, www.arbeiderpartiet.no. Dette førte til at serveren som driftet siden ble overbelastet og nettsiden kunne nås av publikum. Angrepet skjedde etter at Datalagringsdirektivet ble vedtatt av Stortinget. Hackergruppen Anonymous hadde på forhånd kommet med trusler om angrep dersom direktivet ble innført i Norge – fordi de mente at datalagringsdirektivet […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT