- Annonse -
FIVH søker fundraisere
Jeg har tidligere blogget om hvordan amerikanske militære lager dataprogrammer som blinker ut terrorister. At programmer peker ut mål er ikke lenger science fiction. Dette er nå høyst reellt, hevder det nye nettmagasinet The Intercept: National Security Agency (NSA) bruker nå tilsvarende analyse av innsamlede data fra elektronisk overvåking for å finne sine mål. Det er ikke lenger mennesker som sitter og analyserer og velger ut mål, men dataprogrammer og algoritmer. Og selv om det foreløpig er mennesker som sitter i USA og styrer disse dronene […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

SOMMERTILBUD! Kun 650,- for årsabonnement. Les mer her

Allerede abonnent? log in

Tips: Abonnement på Transit magasin gir automatisk tilgang til alt innhold på Naturpress.no, uten ekstra kostnad.
- Annonse -