spot_img

Amerikanske droner finner sine mål med data fra NSA

Jeg har tidligere blogget om hvordan amerikanske militære lager dataprogrammer som blinker ut terrorister. At programmer peker ut mål er ikke lenger science fiction. Dette er nå høyst reellt, hevder det nye nettmagasinet The Intercept: National Security Agency (NSA) bruker nå tilsvarende analyse av innsamlede data fra elektronisk overvåking for å finne sine mål. Det er ikke lenger mennesker som sitter og analyserer og velger ut mål, men dataprogrammer og algoritmer. Og selv om det foreløpig er mennesker som sitter i USA og styrer disse dronene […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Gode grunner til å abonnere:

  • Du støtter et viktig prosjekt: Mer og bedre journalistikk om globale spørsmål.
   Årsabonnenter får alltid 15% rabatt på kurs og arrangementer i Transit-regi.
   Bedrifter med 5+ årsabonnenter får alltid rabatt på annonser og stillingsutlysninger.
 • LES OGSÅ

  FØLG

  1,627FansLik
  512FølgereFølg
  911FølgereFølg
  - Annonse -spot_img

  SISTE NYTT