Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Amerikanske droner finner sine mål med data fra NSA

Jeg har tidligere blogget om hvordan amerikanske militære lager dataprogrammer som blinker ut terrorister. At programmer peker ut mål er ikke lenger science fiction. Dette er nå høyst reellt, hevder det nye nettmagasinet The Intercept: National Security Agency (NSA) bruker nå tilsvarende analyse av innsamlede data fra elektronisk overvåking for å finne sine mål. Det er ikke lenger mennesker som sitter og analyserer og velger ut mål, men dataprogrammer og algoritmer. Og selv om det foreløpig er mennesker som sitter i USA og styrer disse dronene […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT