Amerikanske droner finner sine mål med data fra NSA

Jeg har tidligere blogget om hvordan amerikanske militære lager dataprogrammer som blinker ut terrorister. At programmer peker ut mål er ikke lenger science fiction. Dette er nå høyst reellt, hevder det nye nettmagasinet The Intercept: National Security Agency (NSA) bruker nå tilsvarende analyse av innsamlede data fra elektronisk overvåking for å finne sine mål. Det er ikke lenger mennesker som sitter og analyserer og velger ut mål, men dataprogrammer og algoritmer. Og selv om det foreløpig er mennesker som sitter i USA og styrer disse dronene […]

Bli abonnent for å lese videre

Allerede abonnent? log in

Støtt global journalistikk på norsk ved å velge Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,432FansLik
499FølgereFølg
827FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT