Infografikk fra nettstedet Women Rock Science.
24. april markeres verdens dag for kvinner i IKT. Infografikken har jeg lånt fra bloggen Women Rock Science.

Det var FN-organisasjonen ITU som tok initiativet til dagen i 2010Men behøver vi virkelig fortsatt å markere og promotere damer i IT-bransjen?

 

Annonse
Kjære leser, når du først er her: Transit Magasin har ingen millionærer i ryggen, og vi er helt avhengig av støtte fra våre lesere. Å bli abonnent koster kun 83 kroner i måneden hvis du kjøper for ett år. Pengene går direkte til mer kritisk journalistikk om internasjonale spørsmål.
Du får tilgang til alt innhold - PLUSS (+)

1 kommentar

  1. Hvordan har jeg ikke fått med meg at kvinner i IKT skal markeres i dag? Jeg føler meg lite opplyst. Og, ja, vi må fortsatt markere og promotere damer i IT, men helst ikke på en sånn «se-hun-er-jente!»-måte.

Comments are closed.