Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Snowden og Assange i krangel om DNC-avsløringene

Snowden og WikiLeaks krangler om metodene som har blitt benyttet omkring avsløringene av e-postene fra Det demokratiske partiet. Snowden mener at WikiLeaks har bidratt til åpenhent og innsyn, men at WikiLeaks bør vurdere å jobbe mer med tilrettelegging av materialet sitt.

Edward Snowden er mest kjent for å avsløre NSAs arbeidsmetoder. NSA er en del av den amerikanske etteretningen. Julian Assange er mannen bak WikiLeaks, og disse to er kanskje verdens mest kjente varslere. Begge er ettersøkt av amerikanske myndigheter, som krever dem pågrepet og sendt til USA.

Assange, mannen bak WikiLeaks, har uttalt at han ønsket å hindre Hillary Clintons kandidatur, i følge New York Times 26 . juli. WikiLeaks slår tilbake mot Snowden og hevder at opportunisme ikke vil gi ham noen benådning hos Hillary Clinton:

De to varslerne har ulike arbeidsmetoder:

Assange og WikiLeaks legger ut hele råmaterialet fra sine avsløringer, gjerne som søkbare databaser direkte på sine nettsider. Snowden har med sine NSA-avsløringer alltid jobbet gjennom journalister.

 

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT