Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

PODKAST: Brett Kavanaugh-drama og Donald Trumps tur til FN

korrespondentene

Denne uken diskuterer Vegard og Mathias hvordan det var å oppleve på nært hold Donald Trumps tale til FNs generalforsamling og den 90 minutter lange pressekonferansen hans. Men først ut er Brett Kavanaugh og den dramatiske høringen som fant sted i Senatet forrige torsdag. Nå har FBI fått én uke på å granske anklagene, og hele USA venter spent på hva som vil skje videre.

HØR PODKASTEN HER:

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

 

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT