Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

PODKAST: Skjebnehøst for Donald Trump

Live fra Du verdens relaunch på Tøyen i Oslo 9.oktober: Hvem faller først – Trump eller «Mannen»? Begge deler virker hele tiden like nært, men akk så fjernt.

Spesialetterforsker Robert Muellers nett snører seg stadig tettere rundt presidenten og hans nærmeste, men Trumps mann Brett Kavanaugh ble etter mye bråk høyesterettsdommer og økonomien går så det suser. Er det likevel en reell sjanse for at Demokratene får flertall i Representantenes hus ved mellomvalget 6. november? Og blir det riksrett da?

Du verden fikk med noen av landets beste USA-eksperter på scenen: Hilmar Mjelde, postdoktor Universitetet i Bergen, Hallvard Notaker, historiker og forfatter av «Amerikansk valgkamp», Heidi Taksdal Skjeseth, journalist i Dagsavisen og forfatter av «LØGN: Hvorfor Trump lyver, og hva det gjør med oss», og Vårin Alme, statsviter og kommentator på AmerikanskPolitikk.no.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/520628229″ params=»color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Du verden! er podkasten som løfter blikket – med Stig Arild Pettersen, Ingerid Salvesen og Christian Borch. Denne podkasten er tilgjengelig også via Soundcloud og iTunes. Takk til Du verden for tillatelse til å gjengi utgivelsene hos Transit magasin.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT