PODKAST: Fear and voting in Las Vegas

Annonse

korrespondentene

Denne uken er Mathias og Vegard i Las Vegas for å dekke Senatsvalget, som kan være helt avgjørende for hvilket parti som skal kontrollere Senatet neste år. Begge partiene har hentet inn sine største stjerner for å gi demokraten Jacky Rosen og republikaneren Dean Heller drahjelp.

Mathias var på plass da Barack Obama var tilbake i Nevada, som han vant både i 2008 og 2012, for å drive valgkamp.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!