Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

PODKAST: Fear and voting in Las Vegas

korrespondentene

Denne uken er Mathias og Vegard i Las Vegas for å dekke Senatsvalget, som kan være helt avgjørende for hvilket parti som skal kontrollere Senatet neste år. Begge partiene har hentet inn sine største stjerner for å gi demokraten Jacky Rosen og republikaneren Dean Heller drahjelp.

Mathias var på plass da Barack Obama var tilbake i Nevada, som han vant både i 2008 og 2012, for å drive valgkamp.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT