Illustrasjonsfoto - bilde av Banksy-maleriet ved Dover. Foto: Flickr / Ian Clark / CC BY 2.0
- Annonse -
FIVH søker fundraisere
34009568363_eba97bb19e_k
Illustrasjonsfoto – bilde av Banksy-maleriet ved Dover. Foto: Flickr / Ian Clark / CC BY 2.0

PODKAST: Storbritannia og EU er enige! Eller er de egentlig det? Og i så fall, om hva?

Du verden-podkasten lar NTNU-professor og Brexit-ekspert Kristian Steinnes forklare hva de mye omtalte 585 sidene betyr. Og det er ikke aktuelt for Senterpartiet å gå inn i en ny regjering der EØS-avtalen er fredet, sier Senterpartiets stortingsrepresentant Sigbjørn Gjelsvik, og tar debatten med EØS-tilhenger og fagforeningskjempe Leif Sande fra et Arbeiderpartiet som sliter med å bli enig med seg selv.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/530356737″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Du verden! er podkasten som løfter blikket – med Stig Arild Pettersen, Ingerid Salvesen og Christian Borch. Denne podkasten er tilgjengelig også via Soundcloud og iTunes. Takk til Du verden for tillatelse til å gjengi utgivelsene hos Transit magasin.

- Annonse -
- Annonse -
Støtt global journalistikk, tegn abonnement på Transit magasin