Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Brexit means Brexit! Men hva med EØS?

34009568363_eba97bb19e_k
Illustrasjonsfoto – bilde av Banksy-maleriet ved Dover. Foto: Flickr / Ian Clark / CC BY 2.0

PODKAST: Storbritannia og EU er enige! Eller er de egentlig det? Og i så fall, om hva?

Du verden-podkasten lar NTNU-professor og Brexit-ekspert Kristian Steinnes forklare hva de mye omtalte 585 sidene betyr. Og det er ikke aktuelt for Senterpartiet å gå inn i en ny regjering der EØS-avtalen er fredet, sier Senterpartiets stortingsrepresentant Sigbjørn Gjelsvik, og tar debatten med EØS-tilhenger og fagforeningskjempe Leif Sande fra et Arbeiderpartiet som sliter med å bli enig med seg selv.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/530356737″ params=»color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Du verden! er podkasten som løfter blikket – med Stig Arild Pettersen, Ingerid Salvesen og Christian Borch. Denne podkasten er tilgjengelig også via Soundcloud og iTunes. Takk til Du verden for tillatelse til å gjengi utgivelsene hos Transit magasin.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT