Brexit means Brexit! Men hva med EØS?

34009568363_eba97bb19e_k
Illustrasjonsfoto – bilde av Banksy-maleriet ved Dover. Foto: Flickr / Ian Clark / CC BY 2.0

PODKAST: Storbritannia og EU er enige! Eller er de egentlig det? Og i så fall, om hva?

Du verden-podkasten lar NTNU-professor og Brexit-ekspert Kristian Steinnes forklare hva de mye omtalte 585 sidene betyr. Og det er ikke aktuelt for Senterpartiet å gå inn i en ny regjering der EØS-avtalen er fredet, sier Senterpartiets stortingsrepresentant Sigbjørn Gjelsvik, og tar debatten med EØS-tilhenger og fagforeningskjempe Leif Sande fra et Arbeiderpartiet som sliter med å bli enig med seg selv.

Annonse

Du verden! er podkasten som løfter blikket – med Stig Arild Pettersen, Ingerid Salvesen og Christian Borch. Denne podkasten er tilgjengelig også via Soundcloud og iTunes. Takk til Du verden for tillatelse til å gjengi utgivelsene hos Transit magasin.