Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Nei HRS, privatpersoner sendte ikke over 95 millioner kroner til Djibouti i løpet av første halvår 2018

%CODE3%

LES OGSÅ

2 KOMMENTARER

  1. Det at HRS fremdeles mottar offentlig støtte, og gang på gang kan forsette med en rasistisk agenda som åpenlyst og ukritisk bedriver bevist feilinformering og propaganda. Det er en skandale det!

  2. Tallflikkingen her er uvesentlig. Kudos til HRS for dobbel eksponering. Først at myndighetene ikke har kontroll på utførsel av hundrevis av millioner kroner. Samt at de gruppene som utgjør såkalt barnefattigdom sender hundrevis av millioner ut av landet samtidig som de er den største mottakeren av både sosialhjelp og barnebidrag. Fellesskapets middler sluses altså rett ut av landet, samtidig som Stortinget krever at enda mer skattepenget skal gå den veien. Og i tillegg er det all grunn til å tro at de svarte pengene som går ut via hawala systemet er enda større.

    Takk til HRS.

Kommentarer er stengt.

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT