Nei HRS, privatpersoner sendte ikke over 95 millioner kroner til Djibouti i løpet av første halvår 2018

Illustrasjonsfoto. Gate i Djibouti City (2016). Foto: Flickr / Francisco Anzola / CC BY 2.0
Annonse

%CODE3%

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

2 KOMMENTARER

  1. Det at HRS fremdeles mottar offentlig støtte, og gang på gang kan forsette med en rasistisk agenda som åpenlyst og ukritisk bedriver bevist feilinformering og propaganda. Det er en skandale det!

  2. Tallflikkingen her er uvesentlig. Kudos til HRS for dobbel eksponering. Først at myndighetene ikke har kontroll på utførsel av hundrevis av millioner kroner. Samt at de gruppene som utgjør såkalt barnefattigdom sender hundrevis av millioner ut av landet samtidig som de er den største mottakeren av både sosialhjelp og barnebidrag. Fellesskapets middler sluses altså rett ut av landet, samtidig som Stortinget krever at enda mer skattepenget skal gå den veien. Og i tillegg er det all grunn til å tro at de svarte pengene som går ut via hawala systemet er enda større.

    Takk til HRS.

Comments are closed.