Nei, oppdrettslaksen spiser ikke fem ganger så mye mat som den gir oss

Foto: Framtiden i våre hender
Annonse
Hva spiser oppdrettslaksen?
Foto: Framtiden i våre hender

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og vi har ingen bindingstid. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

1 kommentar

  1. Slutt og kall oppdrettsfisk laks, det er ikke laks. Det er et misfoster av en skapning skapt på soya og søppel fyllt med gift, hormoner og faenskap. Dette har aldri vært eller kommer til og bli mennskemat og er produsert av kriminelle svin som ødlegger norsk fauna.

Comments are closed.