Podkast: Verden sett fra Moskva

Du Verden og en iPad. Foto: Terje Karlsen.
Annonse


Illustrasjonsfoto. Foto: Terje Karlsen.

Hvordan ser verden ut fra Kreml, og hva kan det si oss om hvorfor russiske myndigheter handler som de gjør – på hjemmebane og på verdensscenen?

Ja, hvordan skal vi forstå vår store nabo i øst for tiden, og hvorfor er det viktig? Dette var tema for en samtale som fant sted i regi av Polyteknisk forening i Oslo 20. november, med tittelen “Verden sett fra Moskva”.

Julie Wilhelmsen, seniorforsker ved Norsk utenrikspolitisk institutt (NUPI) og Håvard Bækken, seniorforsker ved Institutt for forsvarsstudier (IFS) svarte på spørsmål om russisk historie, selvforståelse og verdenssyn. Og om Putin, da.

Annonse

 

Du verden! er podkasten som løfter blikket – med Stig Arild Pettersen, Ingerid Salvesen og Christian Borch. Denne podkasten er tilgjengelig også via Soundcloud og iTunes. Takk til Du verden for tillatelse til å gjengi utgivelsene hos Transit magasin.

Annonse