Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

«Gudfaren» er et karakterdrap på Trygve Lie, FNs første generalsekretær

BOKANMELDELSE: Det har blitt sagt om Trygve Lie at han som FNs generalsekretær var mer sekretær enn general. Odd Karsten Tveit omskriver denne historien med sin nye bok Gudfaren; Lie hadde sine fanesaker. Ikke minst var han tydelig i sin aktive støtte til delingen av Palestina: – Trygve Lie valgte side. Han valgte sionistenes side. Det var jøder som ønsket et forent Palestina. Lie valgte et ytterliggående standpunkt, sa Odd Karsten Tveit på boklanseringen i Oslo den 3. september. FN ble vedtatt opprettet i 1945. Og […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

BLACK WEEK:

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT