FOTO: Fra Odd Karsten Tveit sitt lanseringsarrangement for boka ‘Gudfaren’, på Lorry i Oslo, 3. september 2018. Til høyre NRK-journalist Ole Torp intervjuer Tveit foran et fullsatt lokale. Foto: Transit magasin / Terje Karlsen
- Annonse -
FIVH søker fundraisere
BOKANMELDELSE: Det har blitt sagt om Trygve Lie at han som FNs generalsekretær var mer sekretær enn general. Odd Karsten Tveit omskriver denne historien med sin nye bok Gudfaren; Lie hadde sine fanesaker. Ikke minst var han tydelig i sin støtte til delingen av Palestina.
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement eller 24 timers tilgang.

Allerede abonnent? log in

NYHET 2022: Abonnement på Transit magasin gir automatisk tilgang til alt innhold på Naturpress.no, uten ekstra kostnad.
- Annonse -
Støtt global journalistikk, tegn abonnement på Transit magasin