Bærekraftspodden - Kim Gabrielli
54518103_1530741607059910_1178777955053076480_n
Lene Conradi er ukas gjest i Bærekraftspodden.

– Kommunesammenslåing er en unik mulighet for å bruke bærekraftsmålene som en ledetråd, sier en engasjert Lene Conradi.

Hun er ordfører i Asker kommune og grunnleggende positiv til kommunesammenslåinger. Hun leder arbeidet for å slå Asker, Hurum og Røyken sammen til nye Asker kommune.

I denne episoden av Bærekraftspodden forteller Lene Conradi hvorfor hun mener kommunesammenslåinger er bærekraftige. Og for å finne ut hva hun mener bærekraft betyr konkret for barns oppvekstsvilkår, boligpolitikk og klima i Asker kommune. I dagens utgave leder assisterende generalsekretær Kim N. Gabrielli i UNICEF Norge oss gjennom en samtale om og et dypdykk i bærekraftsløsninger i Kommune-Norge.

HØR PODKASTEN HER:

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars

Bærekraftspodden er en podkast av FNs barnefond UNICEF, produsert av Moderne Media. Ledet av Kim N. Gabrielli, assisterende generalsekretær i UNICEF Norge.

Denne artikkelen er ANNONSØRINNHOLD fra UNICEF Norge.

Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!