Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Faktisk.no: Vi vet ikke om Norge har lavest økonomisk ulikhet i Europa

Siv Jensen
Frp-leder og finansminister Siv Jensen. Foto: Wikimedia / Tore Sætre / CC-SA-4.0

%CODE5%

LES OGSÅ

2 KOMMENTARER

  1. Igjen hoppar faktisk.no over verdens beste velferdspakke. 250.000 kroner over statsbudsjettet til størst fordel for lågtløna. Gratis barnehage er so 50.000 ekstra løn.

    • Slovenia som ofte ligg heilt på topp, gir innbyggjarane ein velferdspakke i form av utdanning, sjukehus, trygd og annen velferd på tredjedelen av det norske, uten at venstresida og Faktisk.no gir dette nokon verdi. Mens hundredels utvikling i Gini-koeffisienten vert gitt konkluderande effekt.

      Afghanistan har like god Gini som Norge. Moldova. Romania. Ukraina. Gini-koeffisienten er nok ein av venstresida sin smale tilnærming til påstanden om aukande forskjellar. Kva relevans skulle Gini ha for norske lågtløna? At sjukehusopphald i eit av dei nevnte land er fullverdig?

Kommentarer er stengt.

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT