Rapport fra Det hvite hus etter Jens Stoltenbergs besøk

Jens Stoltenberg under en pressekonferanse i Washington DC, USA, 4. april 2019. Foto: Flickr / NATO / CC BY-NC-ND 2.0
Annonse

korrespondentene

PODKAST: Korrespondentene forteller hvordan det var å være i det Hvite Hus da president Donald Trump tok imot NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg.

De diskuterer også Joe Bidens mulige inntog i det Demokratiske primærvalget, og de siste anklagene mot ham.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.
Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!