korrespondentene

PODKAST: Denne ukens tema i Korrespondentene er veivalget Det demokratiske partiet står ovenfor nå som primærvalget er i gang.

Hvordan skal man skille seg ut når det er 19 kandidater å velge mellom? Og hva slags kandidat er det som kan slå Donald Trump?

Mathias var på plass da Cory Booker offisielt startet sin valgkamp i Newark i New Jersey. Han har lenge vært sett på som en kommende stjerne i partiet, men til tross for at 4000 tilskuere møtte opp ligger han bare på en syvende plass på meningsmålingene.

Vegard har intervjuet både familien og støttespillerne til Alexandria Ocasio-Cortez for å finne ut mer om de nyvalgte Demokratene som prøver å dra partiet mer mot venstresiden.

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.
Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!