Kathrine Sund-Henriksen blir ny daglig leder i ForUM

Kathrine Sund-Henriksen blir ny daglig leder i ForUM. Foto: Privat
Annonse
58679358_2288911727798479_3560606284422053888_n
Kathrine Sund-Henriksen blir ny daglig leder i ForUM. Foto: Privat

Ny daglig leder i Forum for utvikling og miljø (ForUM) blir Kathrine Sund-Henriksen. Hun kommer fra stillingen som politisk rådgiver i Oslo Røde Kors, med ansvar for kvinnefeltet.

— Jeg gleder meg veldig til å jobbe i ForUM sammen med Norges viktigste organisasjoner! I fellesskap skal vi få Norge til å gjøre det som må til for å nå FNs bærekraftsmål innen 2030, sier ForUMs nye leder i en uttalelse på Facebook.

Kathrine Sund-Henriksen tar over som daglig leder etter Borghild Tønnesen-Krokan.

Sund-Henriksen har erfaring fra flere av ForUMs medlemsorganisasjoner, bl.a. som daglig leder i SLUG – nettverk for rettferdig gjeldspolitikk, hun har vært arbeidende styreleder i SAIH og har sittet i ForUMs styre. Kathrine har også vært styreleder i RORG-samarbeidet.

Kathrine vil begynne i ForUM 1. juni 2019.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!