Robert Mueller. Dette er et bildet fra 2012. Foto: Flickr / Medill DC / CC BY 2.0
- Annonse -
FIVH søker fundraisere

korrespondentene

PODKAST: For en uke siden kom den etterlengtede Mueller-rapporten. Trump erklærer seg frikjent, men noen demokrater, inkludert enkelte presidentkandidater, sier innholdet i rapporten er så alvorlig at de vil stille Trump for riksrett.

Spesialetterforsker Robert Mueller sier det ikke var noe tett kriminelt samarbeid mellom Trump-kampanjen og Russland, men han peker derimot på flere hendelser der presidenten kan ha motarbeidet etterforskningen.

I episoden av Korrespondentene diskuteres blant annet reaksjonene fra det politiske USA, hvorfor Mueller konkluderte med at Donald Trump Jr sitt møte med en russisk advokat i Trump Tower i 2016 ikke var et brudd på loven om valgkampfinansiering, og hva som skjedde da Trump prøvde å få sine rådgivere til å sparke Robert Mueller.

Hør podkasten her:

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

- Annonse -
- Annonse -
Støtt global journalistikk, tegn abonnement på Transit magasin