Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Hva lærte vi av Mueller-rapporten?

korrespondentene

PODKAST: For en uke siden kom den etterlengtede Mueller-rapporten. Trump erklærer seg frikjent, men noen demokrater, inkludert enkelte presidentkandidater, sier innholdet i rapporten er så alvorlig at de vil stille Trump for riksrett.

Spesialetterforsker Robert Mueller sier det ikke var noe tett kriminelt samarbeid mellom Trump-kampanjen og Russland, men han peker derimot på flere hendelser der presidenten kan ha motarbeidet etterforskningen.

I episoden av Korrespondentene diskuteres blant annet reaksjonene fra det politiske USA, hvorfor Mueller konkluderte med at Donald Trump Jr sitt møte med en russisk advokat i Trump Tower i 2016 ikke var et brudd på loven om valgkampfinansiering, og hva som skjedde da Trump prøvde å få sine rådgivere til å sparke Robert Mueller.

Hør podkasten her:

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT