Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Vaksinemotstand, virusfengsel og obligatorisk vaksinering i Norge

Ingeborg Senneset Kaveh Rashidi Bærekraftspodden Kim N. Gabrielliaaa
Lege Kaveh Rashidi, Aftenposten-journalist Ingeborg Senneset og Bærekraftspoddens egen Kim N. Gabrielli. Foto: UNICEF Norge

PODKAST: Barnevaksinasjonsprogrammet i Norge er testet ut i mange år. Likevel blir fortsatt ikke alle barn i Norge vaksinert. Møt Aftenpostens Ingeborg Senneset og lege Kaveh Rashidi, som diskuterer om vi trenger obligatorisk vaksinering for barn i Norge.

Det er store regionale og lokale forskjeller også i Norge: I Oslo varierer vaksinedekningen fra bydel til bydel, mens det er forskjeller i kommune-Norge. Denne episoden av Bærekraftspodden handler om FNs bærekraftsmål 3, om bedre helse og vaksiner.

Er det påtide med obligatorisk vaksinering i Norge? Kaveh tviler, mens Ingeborg er sikker i sin sak. Kanskje vi i det minste trenger obligatorisk vaksinering for helsepersonell? Og hva gjør vi med barn som ikke kan bli vaksinert? Kaveh snakker om vaksinemotstandere, mens Ingeborg introduserer begrepet «virusfengsel». Vil du lære hva virusfengsel betyr eller høre svarene på spørsmålene over er det bare å «tune» inn.

HØR PODKASTEN HER:

Hør tidligere utgaver av Bærekraftspodden her. Bærekraftspodden er en podkast av FNs barnefond UNICEF, produsert av Moderne Media. Ledet av Kim N. Gabrielli, assisterende generalsekretær i UNICEF Norge. Bærekraftspodden er tilgjengelig også på Spotify og iTunes.

Denne artikkelen er sponset og produsert av UNICEF Norge.

LES OGSÅ

1 kommentar

  1. «Barnevaksinasjonsprogrammet i Norge er testet ut i mange år. Likevel blir fortsatt ikke alle barn i Norge vaksinert. »

    Det er en grov overdrivelse å hevde at barnevaksinene er testet ut, ja faktisk beint ut løgn. Fakta er at absolutt INGEN vaksiner er reellt testet for deres og sannsynlige skadelige virkninger. Det skyldes et par ting: Det første er at bruken av aktiv og dermed uekte placebo er regelen, ikke unntaket. Det betyr: De tester vaksinens potensielle bivirkninger mot en løsning av kjente giftstoffer som kontrollgruppen blir injisert med. Noen ganger er denne «kontrollen» en eldre vaksine. Riktig placebo skulle vært biologisk inaktivt sterilt saltvann. Det betyr: svindel!

    Det andre er at studiene pågår kun over svært kort tid. Ta man nevrotoksinet aluminium, som finnes i de fleste vaksiner, dertil i mengder som langt overstiger trygge grenseverdier for peroralt opptak (injeksjoner er mye farligere), så kan bivirkningene utkrystallisere seg opp til 8 år etter stikket. Dette i følge den fremste autoritet på området aluminium og dets biologiske virkninger, Christopher Exley, forsker ved Keele University i Storbritannia.

    DETTE er de grelle fakta, og at man i dag fortsatt har – påståtte – fagfolk som dukker for dette vanviddet, ja det forteller vel mest om de. At denne svindelen fortsatt får lov til å pågå i vitenskapens navn, viser vel bare at pengene styrer «forskningen» også.

Kommentarer er stengt.

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT