Boken ble skrevet på mobiltelefon, mens forfatteren var internert i en flyktningleir. Nå vinner Behrouz Boochani priser

SKREVET PÅ MOBILTELEFON UNDER INTERNERING: Nå vinner boka No Friend but the Mountains priser og internasjonal oppmerksomhet. Foto omslag: Pan Macmillan Australia. Foto av Boochani: Flickr / Eric Fonacier / CC BY-NC-ND 2.0
Annonse
«No Friend but the Mountains» må sies å være blant årets litterære sensasjoner.
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. Velg blant Abonnement, Årsabonnement eller 24 timers tilgang. Allerede abonnent? log in
Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!