Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Masseskytinger i El Paso og Dayton. Korrespondentene analyserer

korrespondentene

PODKAST: Korrespondentene analyserer de siste masseskytingene i USA.

USA ble i helgen rystet av to masseskytinger i løpet av 24 timer. Først kom meldingene om at 20 personer var blitt drept på et kjøpesenter i El Paso. Deretter ble det kjent at ni personer hadde mistet livet utenfor en bar i Dayton i Ohio. Det tok ikke lang tid før det viste seg at gjerningsmannen i El Paso var rasistisk motivert, og FBI etterforsker angrepet som en terrorhandling.

Siden denne podcasten startet for litt over to år siden har USA opplevd flere av de verste masseskytingene i landets historie. Likevel har ikke Kongressen reagert. Det kommer nok til å gjenta seg denne gangen også.

Vi tar også for oss Demokratenes debatt i Detroit forrige uke.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT