Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Bernie Sanders er tilbake. Og hva er egentlig oddsen for Joe Biden?

korrespondentene

PODKAST: Ny episode av Korrespondentene. Temaer denne gang er Bernie Sanders’ helse, oddsen på Joe Biden og riksrettprosessen mot Donald Trump.

Det Demokratiske primærvalget fortsetter, og siden sist har vi vært på et av Joe Biden sine valgmøter i New Hampshire. Mathias var også på plass i Queens sammen med 25 000 andre tilskuere for å se Bernie Sanders. Og vi må også innom riksrettsetterforskningen der vi nå vet mer om hvordan denne prosessen kan utspille seg.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT