- Annonse -
FIVH søker fundraisere

korrespondentene

PODKAST: Ny episode av Korrespondentene. Temaer denne gang er Bernie Sanders’ helse, oddsen på Joe Biden og riksrettprosessen mot Donald Trump.

Det Demokratiske primærvalget fortsetter, og siden sist har vi vært på et av Joe Biden sine valgmøter i New Hampshire. Mathias var også på plass i Queens sammen med 25 000 andre tilskuere for å se Bernie Sanders. Og vi må også innom riksrettsetterforskningen der vi nå vet mer om hvordan denne prosessen kan utspille seg.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

- Annonse -
- Annonse -
Støtt global journalistikk, tegn abonnement på Transit magasin