Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

USA2020: Primærvalg i «syndens by», Las Vegas

korrespondentene

PODKAST: Korrespondentene har dratt til Las Vegas for å se hvordan presidentvalgkampen foregår i «syndens by.»

Nevada er den tredje staten som avgir stemmer i det demokratiske primærvalget, men til stor frustrasjon for lokalbefolkningen har den ikke fått like mye oppmerksomhet som South Carolina, den fjerde primærvalgstaten.

Vi dro til People’s Presidential Forum der Andrew Yang og Julian Castro hadde tatt turen for å snakke med lokale aktivister.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT